Gefascineerd door de kracht van hennep

De wonderen van hennep ontgrendeld 

In onze jachtige maatschappij is het belangrijker dan ooit om momenten van rust en kalmte te creëren. In haar zoektocht naar natuurlijke remedies raakte onze oprichtster Sanne, gegrepen door de kracht van hennep. Ondanks dat deze plant al duizenden jaren door mensen wordt gebruikt, is er bij de meeste mensen nog steeds veel onbekend over haar wonderlijke eigenschappen. Sanne besloot hier verandering in te willen brengen en richtte Lab of Plants op met als visie: De geheimen van natuurlijke hennep ontgrendelen en te delen met de wereld. 

De kracht van wetenschap en natuur gecombineerd

Lab of Plants creëert innovatieve hennepproducten die fysiek en mentaal welbevinden bevorderen, zowel overdag als ’s nachts. Hierbij wordt de pure weldaad van natuurlijke ingrediënten samengebracht met de kracht van de wetenschap.

Gedreven door haar missie producten te ontwikkelen die doen wat ze beloven en veilig zijn, kwam Sanne in aanraking met het werk van Ronald J. Glas. Deze biochemicus en moleculair bioloog heeft meer dan 30 jaar gewijd aan het bestuderen van hennepformuleringen. Hij wordt dan ook wel 'The Einstein' in de sector genoemd. Een waardevolle samenwerking met Lab of Plants ontstond, wat resulteerde in unieke, preklinisch geteste hennepoliën.

Ontdek zelf de oliën van Lab of Plants en versterk jouw mentale en fysieke balans.